0766 672 331 office@pronext.ro

SERVICII

Pronext este o companie modernă, cu aplecare spre cele mai inovative metode de comunicare. Respectăm profesioniștii și vă punem la dispoziție mijloace inteligente de colaborare inclusiv de la distanță. Tratăm cu maximă atenție alinierea la evoluția tehnologică actuală.

Pachete pentru Profesioniști

Împreună cu specialiști în resurse umane, am dezvoltat următoarele pachete pentru nevoile tale.

Taxa de acces include:
> O oră de consiliere cu HR Strategist, în care se primesc informații și sfaturi despre: optimizarea CV-ului și a profilului de LinkedIn, strategie de căutare joburi, calibrare salarială cu piața, clarificarea așteptărilor realiste cu privire la jobul dorit, alte informații utile în demersurile de aplicare la joburi și răspunsuri la întrebări legate de procesul de intervievare;
> Accesul la oportunitățile angajatorilor parteneri Pronext: prezentarea joburilor, negocierea bugetului, promovarea diferențiatorilor, informații referitoare la așteptările companiei de la post (dincolo de specificațiile din anunț), informații despre poziționarea la interviu, feedback personalizat pe fiecare proces de interviu.

EVALUARE PROFIL

E suficientă pregătirea ta profesională când te prezinți în fața unui angajator? Cântărește foarte mult, dar nu cumulează toate punctele necesare obținerii postului. Calitățile umane și perspicacitatea în oferirea răspunsurilor cuvenite înclină de asemenea balanța în sensul potrivit.

O analiză personală aprofundată înaintea susținerii unui interviu este esențială. Rolul Pronext este de a stimula încrederea în forțele proprii prin identificarea și evidențierea celor mai importante competențe profesionale în contextul jobului dorit. Timpul petrecut alături de candidații noștri este investit cu sens și grijă pentru fiecare aspect important de punctat, pentru a maximiza tot ceea ce îi definește ca profesioniști în domeniile de activitate alese.

Experiența noastră te ajuta să preiei controlul asupra propriului viitorului tău profesional.

Ne concentrăm pe rezultatele care urmează a fi obținute în procesul de recrutare. Toate companiile își doresc reprezentanți inteligenți, entuziaști, proactivi, deschiși provocărilor și cu siguranță majoritatea candidaților se prezintă astfel. Competiția este severă în orice domeniu, iar diferența este dată de pregătirea documentată și avizată dinaintea interviului.

 

 • Evaluăm gratuit nevoia de consiliere
 • Optimizăm CV-ul actual sau îl rescriem de la zero
 • Analizăm și dezvoltăm profilul tău LinkedIn împreună cu un specialist
 • Elaborăm profilul de candidat ce urmează a fi promovat în fața angajatorilor
 • Identificăm punctele forte și valorile profesionale de promovat în fața angajatorilor de interes pentru tine

STRATEGIE DE PROMOVARE

Un impresar va face întotdeauna diferența pentru cariera ta. Cunoaște interesele profesionale și financiare ale celui pe care îl reprezintă, este imaginea sa în fața colaboratorilor și partenerilor. Știe ce te pasionează și cât efort depui în fiecare zi ca să devii cea mai bună versiune a ta, ce te motivează să performezi și să reziști în lumea competitivă pe care o trăim astăzi. Într-o piață efervescentă ca cea actuală, impresariatul este viitorul în raportul relațiilor de muncă.

Pronext își asumă responsabilitatea rezultatului. Un candidat bine pregătit și reprezentat beneficiază de prioritate în competițiile pe care le poartă.

Suntem cel mai potrivit partener alături de care să pășești pe drumul unei schimbări importante în carieră. Job-ul nostru este să te ascultăm, să te ghidăm, să te ajutăm să evidențiezi cele mai relevante calități ale tale în funcție de context.

Ce facem?

 • Promovăm CV-ul în rețeaua de angajatori
 • Intermediem interviuri cu angajatorii de interes pentru tine
 • Te sprijinim în obținerea unei oferte convenabile din partea unui angajator
 • Negociem pentru tine cel mai bun pachet salarial
CONSILIERE ÎN CARIERĂ

“Încrederea în sine este prima cerinţă a marilor realizări”. Tindem să ne retragem atunci când drumurile devin dificile, dar cu răbdare, perseverență și autocunoaștere putem da formă celor mai îndrăznețe speranțe.

Măiestria consilierului în carieră constă în aflarea și cultivarea la momentul oportun a acelor capacități diferențiatoare la care poate nici nu te-ai fi gândit. Un consilier în carieră iscusit știe cum să identifice din rațiuni obiective valorile tale profesionale și să te îndrume să le perfecționezi.
Lansăm către tine invitația de a ne cunoaște și de a ne credita cu încredere. Vom direcționa eficient eforturile spre regenerarea ta profesională.

 • Te pregătim pentru prezentarea la interviuri cu simulări și spețe de interviuri
 • Analizăm piața și industria ta de interes
 • Oferim susținere motivațională pe tot parcursul procesului
 • Identificăm punctele forte și competențele transferabile
 • Realizăm planul de carieră
ASISTENȚĂ JURIDICĂ

Un bun profesionist acoperă o plajă cât mai diversificată de servicii menite să asigure clienților săi eficiență și stabilitate.

Prin parteneriatul cu Pronext, beneficiezi atât de certitudinea că am evaluat feedback-ul din piață și informațiile despre viitorul angajator, cât și de asistență de specialitate la semnarea contractului de muncă și pe toată durata perioadei de probă.

SERVICII CONEXE

Un Curriculum Vitae bine pus la punct este însoțit de o fotografie business, actualizată, de bun gust și calitate.

Prin parteneriatul cu un fotograf experimentat, putem rezolva și acest aspect. Opțional, putem organiza o ședință foto pentru fotografii profesionale. Poartă o ținută smart casual și mai ales, amintește-ți să zâmbești!

Consiliere și orientare în carieră

Suntem alături de candidații noștri și, prin specialiștii în consiliere vocațională și de carieră, îi ghidăm în clarificarea obiectivului profesional, a intereselor de carieră și conectarea cu cel mai compatibil mediu organizațional din piața locurilor de muncă.

Impresariat în facilitarea locului de muncă dorit

Suntem partenerul hotărât, impresarul tău în relația cu angajatorul. Ținta noastră este sa îți aducem cele mai bune oferte de angajare în raport cu așteptările, cunoștințele, competențele și experiența ta profesională.

Suport și asistență juridică în legislația muncii

În orice situație legată de raporturile de muncă reglementate de Codul Muncii (legea 53/2003) îți suntem alături cu informare, sprijin și diligență în soluționarea oricăror potențiale incidente. Nu mai ești singur nici pe durata perioadei de probă, îți vom fi alături pentru ghidaj și în perioada integrării în cadrul organizației partenere.

DISPONIBIL ORIUNDE

Sistemul de colaborare online ne dă mobilitate să lucrăm în toată țara. Suntem prezenți la toate întâlnirile online programate chiar de clienții noștri prin intermediul site-ului și semnăm documentele online datorită sistemelor de logare și semnare electronică integrate.

ANGAJATORI PARTENERI PRONEXT

Pentru că facem recrutare altfel, avem aproape companii din industrii diverse, astfel îți vom găsi rolul potrivit cu siguranță.

PROGRAMEAZĂ O ÎNTÂLNIRE

Ești în căutarea unui impresar pregătit și hotărât să îți găsească locul de muncă potrivit? Programează acum o întâlnire cu un impresar PRONEXT.