0766 672 331 office@pronext.ro

DESPRE NOI

Necesitatea prezentării unui candidat bine pregătit în fața unui angajator puternic este o certitudine în România activă de astăzi. Companiile sunt bine reprezentate de specialiști interni și externi, dar candidatul este el oare omul potrivit la locul potrivit?

echipa pronext

Conectarea candidaților la cel mai potrivit mediu organizațional, în cele mai bune condiții financiare pentru ei, cu validarea propriilor convingeri profesionale, este propunerea noastră pentru toți specialiștii și profesioniștii din piață care își doresc să aibă alături de ei un partener de nădejde.

CINE SUNTEM?

Suntem cei care pun accentul pe CANDIDAT! Am creat un drum adiacent pe care îl vom parcurge alături de profesioniștii și specialiștii care își doresc să aleagă cea mai bună variantă de carieră.

O ECHIPĂ EXPERIMENTATĂ

Funcționăm că o echipă unită pe toată durata colaborării. Prin anii de experiență dobândiți în domeniul dezvoltării și managementului de resurse umane, recrutării și head hunting-ului, prin intermediul CV writerilor, consilierilor vocationali și consilierilor în carieră care ne sunt parteneri, precum și prin toate instrumentele de care dispunem și pe care le punem la dispoziția candidaților pe care îi reprezentăm, contribuim la crearea unei perspective pozitive și încurajatoare asupra acestei schimbări profesionale.

MIHAI CIOCÂRLAN

MIHAI CIOCÂRLAN

CO-FOUNDER & MANAGING PARTNER

Luciana Comșa

Luciana Comșa

TALENT ACQUISITION SPECIALIST

ELENA ANTOHI

ELENA ANTOHI

IMPRESAR PRONEXT

Andreea VOICU

Andreea VOICU

CO-FOUNDER & HR STRATEGIST

MARIUS CIUPERCĂ

MARIUS CIUPERCĂ

CO-FOUNDER & BUSINESS ADVISOR

CĂTĂLINA MIHALACHE

CĂTĂLINA MIHALACHE

IMPRESAR PRONEXT

ALICE URDEȘ

ALICE URDEȘ

PARTNERSHIP MANAGER

liliana păduraru

liliana păduraru

CAREER CONSELLOR & COACH

PROGRAMEAZĂ O ÎNTÂLNIRE

Ești în căutarea unui impresar pregătit și hotărât să îți găsească locul de muncă potrivit? Programează acum o întâlnire cu un impresar PRONEXT.