0766 672 331 office@pronext.ro

SERVICII OPȚIONALE

Pe lângă impresariere, Pronext te poate ajuta și cu o serie de opționale care te vor ajuta în dezvoltarea unei cariere de succes. De la realizarea CV-ului până la ședințe de consiliere în carieră, le poți găsi pe toate mai jos cu un singur click.

Optimizare / Realizare profesională CV și profil LinkedIn

Pentru că este vital să-ți construiești un CV și un profil de LinkedIn care să te avantajeze și să evidențieze toate aspectele profesionale relevante, am creat acest serviciu pentru tine.

Comandă Acum – 875 RON

Pachet de 4 ședințe de consiliere pentru optimizare portofoliu profesional

Serviciul nostru de ședințe de consiliere pentru optimizarea portofoliului profesional aduce în prim-plan o experiență individualizată și completă.

Comandă Acum – 1500 RON

Program Personalizat de Coaching pentru Dezvoltare Profesională

Dezvoltarea leadership-ului, comunicare strategică, eficiență în relaționarea cu ceilalți, relaționare empatică, dezvoltarea abilităților de management, etc.

Comandă Acum – 2750 RON

Z

Pachet de 4 ședințe pentru consiliere în carieră

Proces în care un profesionist specializat îți oferă sprijin și îndrumare în dezvoltarea și gestionarea carierei tale. Aceasta implică discuții, evaluări și strategii menite să te ajute să îți înțelegi mai bine interesele, abilitățile, valorile și să îți definești și atingi obiectivele legate de carieră.

Comandă Acum – 1500 RON

Ședință foto pentru 2-3 fotografii business

Serviciul nostru de ședință foto într-un studio profesional este dedicat capturării imaginilor business de calitate superioară, concepute pentru a sublinia și îmbunătăți prezența ta profesională.

 

Comandă Acum – 350 RON

Pachet de 2 ședințe de consiliere pentru pregătire interviu

Acest serviciu pentru pregătirea interviului este construit pentru a îmbunătăți performanța individuală de prezentare în cadrul unui interviu. Vom lucra împreună și te vom pregăti pentru a răspunde la întrebările comune.

 

Comandă Acum – 875 RON

PROGRAMEAZĂ O ÎNTÂLNIRE

Ești în căutarea unui impresar pregătit și hotărât să îți găsească locul de muncă potrivit? Programează acum o întâlnire cu un impresar PRONEXT.