0766 672 331 office@pronext.ro

Optimizare / Realizare CV și profil LinkedIn – 875 RON

Crearea unui CV și a profilului LinkedIn reprezintă pași esențiali în prezentarea competențelor, experienței de muncă și a calificărilor tale. Aceste elemente sunt de obicei primele care fac contact cu un viitor angajator, jucând un rol crucial într-un mediu competitiv unde zeci sau sute de aplicări sunt scrutate pentru fiecare oportunitate de angajare. Așadar, este vital să te concentrezi pe realizarea unui CV și a unui profil LinkedIn care să te reprezinte eficient, evidențiind toate aspectele tale profesionale importante.


Despre Realizarea CV-ului

Realizarea/Optimizarea profesională a CV-ului și a profilului LinkedIn presupune colaborarea cu un consilier în carieră profesionist și conectat la industria ta de interes, care iți va crea cel mai potrivit CV si profil de LinkedIn.

CV-ul este prima legătură pe care o organizație o stabilește cu tine în timpul procesului de recrutare. În ceea ce privește profilul tău de LinkedIn, ne angajăm să îți creăm un brand personal care să te reprezinte și să accentueze atuurile tale, contribuind astfel la atingerea obiectivelor tale profesionale.

Beneficii

  • Brandul tău personal începe acum, aici, cu Pronext.
  • Un CV bine structurat, cu informații relevante, te va plasa întotdeauna într-o poziție favorabilă ca și candidat, crescându-ți șansele de a fi selecționat pentru etapele ulterioare ale procesului de recrutare. Este un element esențial în acest proces.
  • Fiind prezent pe LinkedIn, atragi atenția recrutorilor din cadrul companiilor de interes. Un profil bine dezvoltat, cu informații precise și captivante, amplifică șansele tale de a fi remarcat în procesele de recrutare și de a fi luat în considerare pentru proiecte care se potrivesc experienței și domeniului tău profesional.
  • Flexibilitate și ușurință – toate serviciile noastre sunt furnizate online prin platforma Microsoft Teams. Echipa noastră este alcătuită din profesioniști specializați în diverse domenii, disponibili în intervale orare flexibile, pentru a livra rapid răspunsurile la nevoile tale.

Cum se desfășoară procesul?

După completarea formularului, unul dintre consilierii noștri în carieră va lua legătura cu tine în următoarele 48 de ore pentru a stabili agenda creării CV-ului și a profilului tău de LinkedIn. Vom programa o întâlnire online sau telefonică de maximum 30 minute pentru a discuta detaliile referitoare la parcursul tău educațional, experiența anterioară și alte aspecte relevante pentru tine. Ne interesează să aflăm mai multe despre cariera ta, realizările tale și punctele tale forte, pentru a contura cât mai fidel profilul tău.