0766 672 331 office@pronext.ro

Pachet de 2 Ședințe pentru Pregătire Interviu – 875 RON

Pachet de 2 ședințe de consiliere pentru pregătire interviu – poziționare din punct de vedere al atitudinii, abordare proces, comportament dezirabil, întrebări uzuale, simulare interviu cu acțiuni corective pentru performanță.


Despre Ședințele de Pregătire pentru Interviu

Acest serviciu pentru pregătirea interviului este construit pentru a îmbunătăți performanța individuală de prezentare în cadrul unui interviu. Vom lucra împreună pentru a-ți îmbunătăți atitudinea, abordarea procesului de interviu, comportamentul dorit și te vom pregăti pentru a răspunde la întrebările comune. Prin simulări de interviu și feedback detaliat, vei avea oportunitatea de a identifica și corecta eventualele puncte slabe, permițându-ți să-ți îmbunătățești performanța și să te prezinți în cel mai bun mod posibil în timpul procesului de interviu. Știm că interviurile pot fi însoțite de multe emoții și gânduri care te pun în dificultate de cele mai multe ori, dar mai știm și că poți merge la orice interviu cu încredere și entuziasm dacă ești pregătit și știi la ce să te aștepți.

Beneficii

  • Pregătirea optimă: te ajută să te simți bine pregătit pentru interviuri, învățând cum să abordezi acest proces, ce mindset este de ajutor, ce înseamnă un comportament adecvat la interviu și cum să identifici și să treci peste potențialele provocări lansate de recruiteri.
  • Încredere în sine crescută: prin simulările de interviu și feedback-ul detaliat, îți sporește încrederea în abilitățile tale și îți oferă siguranța de care ai nevoie în timpul interviului real.
  • Abordare eficientă: îți oferă strategii și tehnici pentru a aborda cu succes întrebările comune și pentru a răspunde în mod coerent și convingător.
  • Corectarea greșelilor: prin identificarea și corectarea punctelor slabe în timpul simulărilor de interviu, ai șansa să conștientizezi minusurile, să îmbunătățești performanța și să eviți aceleași greșeli în interviurile reale.
  • Pregătirea pentru provocări: te învață cum să faci față întrebărilor dificile sau situațiilor neașteptate din cadrul interviului.
  • Maximizarea șanselor de succes: prin pregătirea atentă și detaliată, îți sporești șansele de a fi autentic și a impresiona angajatorii în a obține poziția dorită.
  • Îmbunătățirea performanței: acest serviciu îți oferă oportunitatea de a-ți perfecționa abilitățile și de a te prezenta în cea mai favorabilă lumină, ceea ce poate duce la o performanță sporită în timpul interviurilor.

Cum se desfășoară procesul?

Unul dintre consilierii noștri în carieră va lua legătura cu tine în următoarele 48 de ore pentru a stabili agenda ședințelor. Pacherul constă în 2 întâlniri online de 60 minute în vederea creării unui parteneriat între tine și consilier pentru a identifica obstacolele întâlnite în cadrul interviurilor, stabilirea unui plan de urmat și simularea de interviu cu acțiuni corective.