0766 672 331 office@pronext.ro

Pachet de 4 Ședințe pentru Consiliere în Carieră – 1500 RON

Te ajutăm la identificarea și clarificarea obiectivului profesional, extragerea competențelor transferabile pe noul obiectiv, conștientizarea punctelor tari și a diferențiatorilor față de piața de profil pentru conectarea la industria de profil, analiza poziționării în piață din punct de vedere salarial, elevator Pitch.


Despre Consilierea în Carieră

Consilierea în carieră este un proces în care un profesionist specializat îți oferă sprijin și îndrumare în dezvoltarea și gestionarea carierei tale. Aceasta implică discuții, evaluări și strategii menite să te ajute să îți înțelegi mai bine interesele, abilitățile, valorile și să îți definești și atingi obiectivele legate de carieră.

Beneficii

  • Evaluare personală: Consilierul te ajută individul să-ți evalueze punctele tari, abilitățile, interesele și valorile personale pentru a identifica o direcție adecvată în carieră.
  • Planificare a carierei: Vei elabora împreună cu consilierul un plan de carieră personalizat care să cuprindă obiective pe termen scurt și lung, pași concreți și modalități de atingere a acestor obiective.
  • Consiliere în luarea deciziilor: Vei putea lua decizii informate referitoare la schimbarea de carieră, educație suplimentară, promovări sau alte oportunități de carieră.
  • Dezvoltarea abilităților: Vei primi îndrumare în dezvoltarea și îmbunătățirea abilităților necesare pentru a progresa în carieră sau pentru a te adapta la schimbările de pe piața muncii.
  • Consiliere în căutarea locurilor de muncă: Vei primi sfaturi și strategii pentru a căuta și a aplica pentru locuri de muncă, inclusiv tehnici de interviu și pregătirea CV-ului.
  • Gestionarea stresului și a tranzițiilor: Vei avea ajutor în gestionarea stresului asociat cu tranzițiile de carieră, cum ar fi schimbarea locului de muncă, reorientarea profesională sau reluarea carierei după o pauză.
  • Sprijin emoțional și motivațional: Consilierul îți poate oferi sprijin emoțional și motivațional pentru a te ajuta să rămâi concentrat și încrezător în planurile tale de carieră.

Cum se desfășoară procesul?

Unul dintre consilierii noștri în carieră va lua legătura cu tine în următoarele 48 de ore pentru a stabili agenda ședințelor. Vom programa 4 întâlniri online de 60 minute în vederea creării unui parteneriat între tine și consilier pentru a dezvolta o înțelegere mai profundă a potențialului și a direcției profesionale și pentru a implementa strategii concrete pentru succesul în carieră.