0766 672 331 office@pronext.ro

Program Personalizat de Coaching pentru Dezvoltare și Evoluție Profesională – 2750 RON

Program Personalizat de Coaching pentru Dezvoltare și Evoluție Profesională, un pachet exclusiv de 6 ședințe pentru dezvoltarea abilitaților profesionale și rezultate accelerate pe problematica beneficiarului – dezvoltarea leadership-ului, comunicare strategică, eficiență în relaționarea cu ceilalți, relaționare empatică, dezvoltarea abilităților de management, îmbunătățirea inteligenței emoționale, dezvoltarea încrederii în sine, lucrul cu auto-sabotorii, etc.


Despre Programul Personalizat de Coaching

Conform standardelor de excelență ICF (International Coaching Federation), coachingul reprezintă un parteneriat într-un proces de gândire creativ și stimulativ, menit să inspire clienții să-și maximizeze potențialul personal și profesional.

Descoperă o cale rapidă către evoluția în carieră și viața ta, beneficiind de pachetul nostru distinctiv de 6 ședințe de coaching profesional și de performanță. În cadrul acestor sesiuni, ne concentrăm asupra dezvoltării abilităților esențiale în evoluția profesională, sprijinindu-te să atingi obiective ambițioase în carieră și să îți optimizezi viața personală.

În funcție de obiectivele tale, subiectele sesiunilor de coaching pot explora îmbunătățirea abilităților de leadership, comunicarea strategică, eficiența în relaționarea cu ceilalți, relaționarea empatică, dezvoltarea abilităților de management, îmbunătățirea inteligenței emoționale, consolidarea încrederii în sine, reducerea stresului, gestionarea burnout-ului și menținerea unui echilibru sănătos între viața personală și cea profesională.

Obiective

 • Dezvoltarea abilităților esențiale: Concentrăm eforturile asupra consolidării abilităților de leadership, comunicare strategică și management, elemente fundamentale pentru succesul profesional.
 • Îmbunătățirea Relațiilor interpersonale: Furnizăm instrumente pentru construirea și menținerea relațiilor profesionale eficiente și pozitive.
 • Creșterea încrederii și a stimei de sine: Asistăm în construirea încrederii în propria capacitate și depășirea obstacolelor care pot limita progresul în carieră.
 • Obținerea rezultatelor accelerate: Prin sesiuni personalizate și concentrarea pe obiective specifice, facilităm obținerea de rezultate rapide și eficiente în carieră.
 • Lucrul cu provocările personale: Oferim suport personalizat și instrumente pentru identificarea și depășirea blocajelor personale.
 • Dezvoltarea unei strategii de carieră: Te ghidăm în stabilirea unor obiective clare și a unei strategii pentru atingerea viziunii tale profesionale.

Beneficii

 • Dezvoltare rapidă a abilităților esențiale pentru o carieră de succes.
 • Construirea și menținerea relațiilor profesionale eficiente.
 • Creșterea încrederii și a stimei de sine.
 • Rezultate accelerate prin sesiuni personalizate.
 • Suport în depășirea provocărilor personale.
 • Dezvoltarea unei strategii de carieră personalizate.