0766 672 331 office@pronext.ro

Exploratorul este un profesionist care primește valoare prin impresariat în comunitatea Pronext. 

Exploratorul are dorința să se dezvolte profesional și să încerce lucruri noi.

Explorator este vizionarul care identifica oportunitatile înaintea altora si-si inspiră echipa sa urmeze aceste oportunități. Își dorește o deschidere mai mare către experiențe profesionale noi și o dezvoltare continuă. Profesionistul Explorator caută aventuri și provocări profesionale. 

Exploratorul caută culturi organizaționale în care membrii echipei sunt încurajați să-și exprime ideile.

Ce oportunități profesionale au Profesioniștii Exploratori

Mai ales în contextul economic actual, un Profesionist Explorator are ca oportunități roluri strategice cum sunt cele de leadership în tranziție. Profesionistul Explorator este atras să preia roluri de conducere în companii aflate într-un proces schimbare sau într-o perioadă de tranziție. 

Spre exemplu, exploratorii găsesc satisfacție profesională în start-up-uri și alte tipuri de afaceri antreprenoriale, unde au oportunitatea să rezolve din provocările esențiale ale unei afaceri care înregistrează o creștere accelerată.  

Vorbim aici mai ales despre rolurile și joburile noi orientate spre inovare în industrii orientate spre digitalizare și spre automatizare, spre exemplu.

Cum îi ajută impresariatul pe Exploratori

În primul rând, un impresar le poate identifica mai ușor noile oportunități profesionale întrucât cunoaște piața și companiile cu o cultură organizațională care încurajează managementul explorator. 

Mai departe, un impresar se implica în mod sustinut în procesul de schimbare pe care Exploratorul dorește să-l inițieze. Impresarul contribuie la construirea unei strategii de carieră alături de profesionist pentru ca acesta să ia decizii informate. 

Impresariatul maximizează beneficiile și facilitează procesul de tranziție către noua provocare profesională prin consiliere strategică și sprijin constant în procesul de creștere și dezvoltare.