0766 672 331 office@pronext.ro

Profesionistul Transformațional este liderul de business pasionat de transformarea organizațională a oamenilor din echipele pe care le conduce.

Profesionistul Transformațional conduce prin puterea exemplului și servește drept model pentru un comportament pe care-l dorește în organizație astfel încât oamenii să-și atingă potențialul maxim.

În general, profesionistul transformațional face schimbări de cultură organizațională. Este profesionistul care vine într-o organizație și este angajat cu obiectivul de a crea o cultură pozitivă funcțională, adică să aducă transformări semnificative în modul în care lucrurile sunt făcute în companie: fluxuri de procese, modul de abordare și de tratare a salariaților, de implicare și evaluare, are ca rol creșterea engagementului în companie prin crearea unui climat de lucru atractiv pentru angajații săi.

Schimbarea de cultură organizațională este posibilă dacă profesionistul se concentrează pe dezvoltarea și creșterea angajaților și a competențelor pe care aceștia le au. Profesionistul Transformațional creează un cadrul organizațional în care să fie încurajată învățarea continuă și oferă și sprijin pentru asta (cursuri, obținerea de certificări).

Managerul Transformațional are o viziune foarte clară și reușește să motiveze oamenii din organizație pentru îndeplinirea unui obiectiv major. Este un lider adevărat. Focusul său este pe transformarea pozitivă a organizației și pe creșterea implicării angajaților.

Ce oportunități profesionale au Profesioniștii Transformaționali

⏩Profesionistul nostru transformațional se orientează către companiile care doresc să-și crească brandul de angajator astfel încât angajații lor sa devină cei mai buni promotori ai organizației. E nevoie de un manager care conduce prin puterea exemplului.

Profesioniștii Transformaționali pot ajuta toate industriile din România mai ales în companiile care înțeleg  importanța și inputul pe care oamenii și bunăstarea lor îl pot avea în rezultatele financiare.

Cum îi ajută impresariatul pe Profesioniștii Transformaționali

⏯ Noi putem identifica tipologia acestor profesioniști și cunoaștem companiile care doresc să-și transforme cultura organizațională și să devină cea mai bună versiune a lor.

✅De asemenea, noi cunoaștem așteptările companiei de la viitorul manager și identificăm mediul în care un profesionist transformațional își poate aduce aportul.